Ontwerp en Advies

Ontwerp & Advies
In onze winkel kunt u rekenen op een persoonlijk advies. Onze medewerkers hebben een ruime kennis en ervaring met vormgeving in drukwerk. Zij kunnen u adviseren over kleur- en fotogebruik, maar ook over de papiersoort waarop uw huisstijl het beste uitkomt. U kunt met een bestaand ontwerp van uw huisstijl bij ons terecht, maar wij hebben ook mensen in huis die meedenken en u ondersteuning bieden bij het ontwerpen.

Wat voor drukwerk heeft u nodig?
In onze winkel doet u leuke ideeën op waarmee u uw diensten en producten op een originele manier onder de aandacht kunt brengen. Vragen of advies nodig? Wij denken graag met u mee. In de winkel is altijd iemand aanwezig die u kan helpen bij uw vragen. U kunt daar de producten bekijken en voelen.

Kunnen wij u verrassen met een ontwerp?
Als u zelf al een ontwerp heeft en aanlevert volgens bepaalde voorwaarden, kunnen wij voor u gaan drukken. Wanneer u nog geen ontwerp heeft, helpen wij u graag in onze winkel. Om u goed te kunnen helpen, willen wij meer weten over uw bedrijf. Hoe meer informatie wij hebben, hoe makkelijker het wordt. Wij zullen u vragen wat uw bedrijf precies doet, wat u wilt uitstralen, wat er uniek is aan uw bedrijf, wat uw budget is en welke materialen u al heeft, bijvoorbeeld foto’s en/of tekst. Vervolgens gaan we aan de slag om een ontwerp voor u te maken.
Vindt u het ontwerp mooi?
Wij maken een voorbeeld voor u van het door u gewenste drukwerk. Aan de hand van een pdf kunt u bekijken of u tevreden bent met het gemaakte ontwerp. Zodra u akkoord bent met het ontwerp gaan wij drukken.